Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Όταν πήγα κυρά μου στον χασάπη.


Για να μπαίνουμε στο κλίμα...

Απόκριες έρχονται!!! Ας ακούσουμε και κανένα αποκριάτικο τραγούδι. 
"Μια γριά μπαμπόγρια"



Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Καλώς τους...

Για εξωγήινους μιλήσαμε σήμερα στο μάθημα της γλώσσας. Δε γινόταν λοιπόν να μη γράψουμε κι εμείς κάτι γι' αυτούς! Οι ομάδες δημιούργησαν τέσσερις σύντομες ιστορίες τις οποίες παρουσίασαν με τη μορφή θεατρικού. Στη συνέχεια ψήφισαν και επέλεξαν την ιστορία της Μελίνας, της Εύας, του Κωνσταντίνου, του Αλέξανδρου, του Δαβίδ και του Αντώνη... Συγχαρητήρια σε όλους και όλες.


      Τρία παιδιά ανέβηκαν κάποτε σε ένα βουνό και κατασκήνωσαν εκεί. Άφησαν τα σακίδιά τους στο χώμα και έστησαν τις σκηνές για το βράδυ. Ήταν μία κρύα και σκοτεινή νύχτα. Τα παιδιά αποφάσισαν να πέσουν για ύπνο.
       Ξαφνικά ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε. Τα παιδιά ξύπνησαν. Μεγάλοι προβολείς άναψαν στα μάτια των παιδιών. Ήταν ένα διαστημόπλοιο. Κατέβηκαν δύο περίεργα πλάσματα. Ήταν εξωγήινοι.
     Τα παιδιά έτρεξαν και οι εξωγήινοι τα κυνήγησαν. Τα έπιασαν από τις κουκούλες και τα ταρακούνησαν. Τα έβαλαν στο διαστημόπλοιο και έφυγαν. Από τότε κανείς δεν ξαναείδε την παρέα των παιδιών ποτέ.


Εξωγήινοι...

Για τους λάτρεις των συνομωσιών, να ένα βιντεάκι που δείχνει 5 περιπτώσεις κατά τις οποίες άνθρωποι υποτίθεται ότι βιντεοσκόπησαν εξωγήινους. Τονίζω το υποτίθεται!!! Γενικά καλό είναι να αντιμετωπίζουμε όσα βλέπουμε στο διαδίκτυο με κάποιον σκεπτικισμό!