Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ραντεβού τη Δευτέρα...

Δε θα βάλω άλλες εργασίες για το Σαββατοκύριακο γιατί θέλω να δώσω την ευκαιρία σε όσους και όσες άργησαν να μπουν στην παρέα μας να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Σας στέλνω λοιπόν όλη μου την αγάπη, σας εύχομαι να είστε καλά και με το ηθικό ψηλά!!! Σας αφήνω με μια γλυκόπικρη ταινία από τον αγαπημένο Τσάρλι Τσάπλιν. Να είστε κοντά, να είστε δυνατοί, να μη χάνετε το κουράγιο σας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.


Αποχαιρετισμός της έκτης (μέρος 2ο)

Μουσικοί μου αυτή είναι η συνέχεια του τραγουδιού μας και μια ιδέα για refren. Δουλέψτε, συνεργαστείτε, ανταλλάξτε ιδέες και σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας ένα υπέροχο τραγούδι...




Το φαινόμενο του θερμοκηπίου με απλά λόγια...

Με αφορμή τη δική μας ταινία αναρτώ το συγκεκριμένο βιντεάκι για όσους έχουν ίσως ξεχάσει τι είναι και πώς λειτουργεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου!!!


Ορίστε οι πρώτοι μας στίχοι...

Ευχαριστούμε Ελένη Κουτ. Για πάμε και οι υπόλοιποι!!!


ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ

Τόσα χρόνια φύγαν σαν νερό
Δε θα τα ξεχάσω, αυτό είναι σίγουρο
Να δω τα επόμενα όμως καρτερώ
Είναι βέβαιο πως θα τους ξαναδώ.

Οικογενειακό θεατρικό μέρος 2ο

Σειρά την οικογένειας της Ελένης Κουτ. για αντωνυμίες. Ευχαριστούμε πολύ. Άτακτη Ειρήνη!!!


Καθαριότητα

Μπαμπάς:  Μου φαίνεται πως κάποιος δε μάζεψε το δωμάτιό του.
Μαμά: Ποιος τα έκανε όλα αυτά;
Ειρήνη: Κανένας…. Καλά εγώ τα έκανα.
Ελένη: Ειρήνη μου δεν πρέπει να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.
Μπαμπάς: Όμως πρέπει οπωσδήποτε να μαζευτεί.
Μαμά: Ναι Ειρήνη μου, κάποιος πρέπει να τα μαζέψει.
Ειρήνη: Ελένη, θα με βοηθήσεις ;Θα κάνω ό,τι θες.
Ελένη: Εντάξει Ειρήνη μου, θα τα μαζέψω μόνη μου.
Μπαμπάς: Είναι κάτι που πρέπει να κάνετε μαζί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ,ΑΟΡΙΣΤΗ,ΚΤΙΤΙΚΗ,ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΗ,ΔΕΙΚΤΙΚΗ,ΑΥΤΟΠΑ-ΘΗΤΙΚΗ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΗ,ΟΡΙΣΤΙΚΗ


Οικογενειακό θεατρικό μέρος 2ο

Από την οικογένεια της Εύας θεατρικό γεμάτο αντωνυμίες. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Η Ελένη Κωστ. προτείνει...


Στην αρχή όλο αυτό το είδα ως μία ευκαιρία για ξεκούραση. Ακόμα έτσι το βλέπω, αλλά μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα εκτός από το να κάθεσαι όλη μέρα. Μπορείς να μαγειρεύεις ωραία φαγητά και γλυκά μαζί με τους γονείς σου ή να παίζεις διασκεδαστικά επιτραπέζια. Να βλέπεις και καμιά ταινία το βράδυ πριν κοιμηθείς . Να διαβάσεις ένα βιβλίο, να παίξεις, να κοιμηθείς πολύ, να ασχοληθείς με το δωμάτιο σου να του κάνεις αλλαγές, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Και έτσι μπορείς να είσαι Χαρούμενος μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό. Αυτά κάνω και γεμίζει η μέρα.

Είχε και σπιτάκια στο τέλος αλλά δεν αντιγράφονται!!!

Για την Δ΄ τάξη προτείνεται...

Μάλλον κάτι της κάνατε και θέλει να σας τρομάξει πρωί πρωί. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί διάλεξε αυτή τη φάτσα για ψηφιακό μάθημα. Παναγία μου!!!


Για την Δ΄ τάξη προτείνεται...

Μια υπέροχη αναπαράσταση της μάχης του Μαραθώνα. Δείτε την πανέξυπνη στρατηγική του Μιλτιάδη που έδωσε τη νίκη στους Αθηναίους...



Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ώρα για στιχουργική...

Παρακάτω θα βρείτε ένα βίντεο με τον πρώτο στίχο του τραγουδιού για τον αποχαιρετισμό της έκτης τάξης. Συνεχίστε τους στίχους. Δώστε ιδέες σε όλη την ομάδα και ελάτε να δημιουργήσουμε το πρώτο μας διαδικτυακό τραγούδι. Είχα σχεδιάσει τόσα πολλά για το κλείσιμο και παρότι τα πράγματα ήρθαν έτσι, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το βάλουμε κάτω! Ψηλά το κεφάλι και στείλτε μου τους στίχους σας για να αρχίσω να ετοιμάζω το τραγούδι. Οι στίχοι μπορεί να αφορούν σε στιγμές από τα χρόνια σας στο δημοτικό, σε σκέψεις για το μέλλον κ.τ.λ.








Ένα διασκεδαστικό πείραμα με προεκτάσεις...

Εμείς το διασκεδάσαμε πολύ. Δοκιμάστε το. Πρόκειται για ένα απλό πείραμα που διδάσκει τον 3ο νόμο του Νεύτωνα, δηλαδή τον νόμο δράσης - αντίδρασης.

Στην περίπτωσή μας ο αέρας φεύγει προς τα πίσω σπρώχνοντας το μπαλόνι προς τα εμπρός και το μπαλόνι αντιδρά πηγαίνοντας μπρος και σπρώχνοντας τον αέρα προς τα πίσω. Η δράση - αντίδραση υπάρχει παντού στη ζωή μας.

Αποστολή: Σκεφτείτε αντίστοιχες περιπτώσεις και στείλτε μου τις ιδέες σας. 






Οικογενειακά γλωσσικά σενάρια (μέρος 2ο)

Για να μην ξεχνάμε τον τρόπο που εργαζόμαστε στην τάξη βάλτε όλη την οικογένεια στην πρίζα. Όχι κυριολεκτικά προφανώς... Αντωνυμίες σήμερα. Δουλειά σας είναι να δημιουργήσετε και να παίξετε ένα σενάριο στο οποίο θα χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες αντωνυμίες. Τις υπογραμμίζετε και γράφετε από πάνω σε ποια κατηγορία ανήκει η κάθε αντωνυμία. Πρώτα βέβαια... μελέτη προφανώς...


Περιμένω τα σενάριά σας!!! Καλή σας διασκέδαση!!!

Η Μελίνα προτείνει...

Μονάδες μέτρησης εμβαδού...

Θυμάστε ότι ο αριθμός κλειδί στο μήκος (μέτρα, δεκατόμετρα, εκατοστόμετρα, χιλιοστόμετρα) είναι το 10.
Πάμε να θυμηθούμε τον αντίστοιχο αριθμό κλειδί στο εμβαδό;
Βλέπουμε το βίντεο (όχι δεν πέρασε τόσος καιρός που μάκρυναν τα μαλλιά μου, απλώς είναι παλαιότερο) και λύνουμε την άσκηση!!!


Κάνε τις μετατροπές!

  • 1,25 τ.μ. - ................................ τ.εκ.
  • 2,75 τ.μ. - ................................ τ.χιλ.
  • 4 τ.μ. - ..................................... τ.δεκ.
  • 1,5 τ.εκ. - ................................ τ.χιλ.
  • 2,3 τ.δεκ. - .............................. τ.χιλ.
  • 1500 τ. δεκ. - .......................... τ.μ.
  • 14.000 τ.εκ. - .......................... τ.μ.
  • 1.600.000 τ.χιλ. - .................... τ.μ.


Η άλωση της Τριπολιτσάς

Πάμε να θυμηθούμε μαζί το μεγάλο κατόρθωμα του Κολοκοτρώνη και των οπλαρχηγών της Πελοποννήσου. Ένα κατόρθωμα που έδειξε στους Έλληνες ότι οι Τούρκοι δεν είναι ανίκητοι!



Για την Δ΄ τάξη προτείνεται...

Πώς σχεδιάζουμε παράλληλες ευθείες; Δοκιμάστε ακολουθώντας τα βήματα. Προσέξτε πώς πρέπει να τοποθετηθεί ο γνώμονας!!!


Για την Δ΄ τάξη προτείνεται...

Δείτε αυτή την υπέροχη προσομοίωση και θυμηθείτε την ηρωική μάχη των Θερμοπυλών. Και μην ξεχνάτε η γνώση είναι απόλαυση...


Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Μπαίνει κι η Τετάρτη στον χορό...

Παιδάκια της Δ΄ τάξης η κυρία Φανή σας έχει από κοντά. Θα μου στέλνει δραστηριότητες για σας και εγώ θα τις αναρτώ. Ξεκινάτε λοιπόν με κουιζ ιστορίας. Πώς σας φαίνονται οι Περσικοί Πόλεμοι; Ευκαιρία για παιχνίδι και επανάληψη!!! Φιλιά από την κυρία σας!!!



ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ



Δύσκολο μάθημα κιθάρας...

Αυτό όπως λέει και ο τίτλος δε θα είναι απλό. Θα χρειαστεί να το ακούσετε πολλές φορές και να δοκιμάσετε σταματώντας το video διαρκώς ώστε να βρείτε τις νότες. Δοκιμάστε τις τεχνικές!!! Καλή σας επιτυχία!!!


Ένα τραγούδι τροφή για σκέψη...

Wish you were here των Pink Floyd. Ψάξτε τους στίχους. Μιλούν για όσα επιλέξουμε να χάσουμε... και κοίτα μας τώρα! Κιθαρίστες δεν είναι δύσκολο!




Κουιζ γεωγραφίας

Μπορείς να απαντήσεις αυτές τις 10 ερωτήσεις από το μάθημα της γεωγραφίας της Στ΄ τάξης; Ευκαιρία για εξάσκηση. Δοκιμάστε και τους γονείς σας. Θα έχει πλάκα!


Επίθετα σε -ης -ης -ες

Βρες τα λάθη και διόρθωσέ τα. Αυτές τις μέρες έχει ακούσει τόσα λάθη που σκέφτηκα ότι πρέπει οπωσδήποτε να τα κάνουμε επανάληψη!!!

  • Καθάρισε το διαφανή τζάμι από τις δαχτυλιές.
  • Οι δημοφιλές τραγουδιστές ακύρωσαν τις συναυλίες τους.
  • Η ακύρωση του διεθνής παιχνιδιού ποδοσφαίρου ήταν απαραίτητη για την ασφάλεια των δημοφιλούς ποδοσφαιριστών.
  • Τα τρόφιμα είναι επαρκές. Δε χρειάζεται να πάμε στη λαϊκή σήμερα.
  • Μην είστε αφελής. Δεν πιστεύουμε ό,τι μας λένε χωρίς σκέψη.

Η Ελένη Κουτ. προτείνει...

Ας δούμε τι έχει να μας προτείνει η Ελένη για αυτές τις μέρες που είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Εμένα μια χαρά μου ακούγονται.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…

         Μπορεί τα σχολεία να έκλεισαν και πολλοί να μην ξέρουν τι να κάνουν, όμως υπάρχουν πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τις οικογένειές μας. Για παράδειγμα, μπορούμε να ακούμε μουσική κι εφόσον το θέλουμε να χορέψουμε κάνοντας και λίγη γυμναστική. Είναι ευκαιρία να μοιραστούμε το νοικοκυριό του σπιτιού. Επίσης , μας δίνεται η δυνατότητα να μαγειρεύουμε παρέα ή να φτιάχνουμε γλυκά. Σίγουρα ,έχουμε τον χρόνο να ζωγραφίσουμε και να κατασκευάσουμε κάτι καινούριο. Για να ξεσκάσουμε λίγο θα μπορούσαμε να βγούμε και να πιούμε έναν χυμό στο μπαλκόνι μας . Εκεί, είναι τέλεια ευκαιρία για συζητήσεις γύρω από διάφορα θέματα όπως και για την ατομική ευθύνη που έχουμε όλοι για αυτό που συμβαίνει. Τέλος ,είναι σίγουρα μία πολύ καλή ιδέα να παίξουμε επιτραπέζια  όλοι μαζί. Με την οικογένεια μου κάνουμε πολλά από τα παραπάνω κι αισθάνομαι τυχερή μέσα στην ατυχία ! 

Ο Γιάννης Μιχ. προτείνει...

Σιγά μην έλειπε η κιθάρα από το πρόγραμμα του κιθαρίστα!!!



Η Κατερίνα προτείνει...

Όλα εκείνα που μπορεί να κάνει κανείς στο σπίτι με την οικογένειά του
                Τώρα που είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε σπίτι, υπάρχουν διάφορα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μη βαριόμαστε. Ένα από αυτά είναι να παίζουμε επιτραπέζια με τους γονείς μας. Επίσης, θα μπορούσαμε να βοηθάμε την μαμά στο μαγείρεμα και στην δημιουργία γλυκών που σε όλους αρέσουν. Μια ακόμα απασχόληση είναι να παίζουμε και να φροντίζουμε καθημερινά τα κατοικίδιά μας. Τα βράδια μπορούμε να βλέπουμε όλοι μαζί οικογενειακές ταινίες. Και τέλος, να διαβάζουμε βιβλία και να κάνουμε εργασίες. 

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Για τους μαθητές της Ε΄ τάξης

Καλωσορίσατε μικρούλια. Για εσάς υπάρχει άφθονο υλικό που καλύπτει σχεδόν όλη σας τη χρονιά. Πρόκειται για αναρτήσεις που έκανα πέρσι για την τάξη μου. Πατήστε για παράδειγμα ιστορία και ψάξτε. Θα βρείτε όλα τα κεφάλαια ιστορίας σε μορφή powerpoint. Το ίδιο ισχύει για όλα σας τα μαθήματα. Σας ευχόμαι καλή αναζήτηση!!!


Ένα εντυπωσιακό και εύκολο πείραμα...

Φτιάξαμε οικογενειακώς αυτό το εύκολο πείραμα στατικού ηλεκτρισμού, με το οποίο θα εντυπωσιάσετε γονείς και μικρότερα αδέρφια. Δοκιμάστε το. Φροντίστε το καλαμάκι να είναι πιο χοντρό και η βρύση να τρέχει ελάχιστα. Καλή σας επιτυχία!!!



Πατήστε εδώ για ένα πολύ ενδιαφέρον κουίζ ιστορίας...

Παίξτε και δοκιμάστε τις γνώσεις σας στην ελληνική επανάσταση. Ακόμα και αν κάτι δεν το βρίσκετε ανατρέξτε στο βιβλίο. Καλή ευκαιρία για επανάληψη!!! Στείλτε μου το σκορ σας!!!



Μονάδες μέτρησης μήκους

Ώρα για δράση γεωμετρική. Μαζί με την οικογένειά μου παίρνω χάρακες και μέτρα και μετρώ το μήκος και το πλάτος του δωματίου μου σε μέτρα. Στη συνέχεια μετατρέπω το αποτέλεσμα σε χιλιοστά.

Μήκος: .......... μ.  - ......................... χιλ.
Πλάτος: .......... μ. - ......................... χιλ.

Εργασία για τον αποχαιρετισμό της έκτης...

Ετοιμάζω το βίντεο του αποχαιρετισμού της έκτης τάξης. Σε αυτό το πλαίσιο όταν επιστρέψουμε θα σας πάρω μικρές συνεντεύξεις με κάποια ερωτήματα. Το πρώτο ερώτημα είναι:

"Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 20 χρόνια;"

Δίνω ένα παράδειγμα: Φαντάζομαι ότι θα είμαι ακόμα δάσκαλος, θα ζω με τη σύζυγό μου και θα μεγαλώνω μια υπέροχη εγγονή, την οποία θα κακομαθαίνω με κάθε τρόπο και η Φαίδρα θα μου φωνάζει!
Φροντίστε οι απαντήσεις σας να είναι τόσο σαφείς και μικρές!!!















Επίσης θέλω να αναφέρω σε όλους και όλες ότι όπως ξέρετε να χειρίζεστε τέλεια τα κινητά και το viber έτσι περιμένω να χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία και για κάτι χρήσιμο. Γράφουμε τις εργασίες μας, τις φωτογραφίζουμε και τις στέλνουμε στο mail μου: kboutop@gmail.com


Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Τι σας έλεγα;

Σε πρώτη παγκόσμια προβολή η νέα μας ταινία "stop and rewind". Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους και όλες!!!


Οικογενειακός ευθύς και πλάγιος...

Μου στάλθηκε ακόμα μια όμορφη οικογενειακή προσπάθεια χθες. Ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια της Εύας.

Εξισώσεις...

Και για το τέλος της σημερινής εξάσκησης προτείνω να πάμε να θυμηθούμε τα παλιά... Θα στήσετε την εξίσωση και θα βρείτε τον άγνωστο χ στο ακόλουθο πρόβλημα... Αν κάτι δε θυμόμαστε ανατρέχουμε στα  φυλλάδια.

Ένα μολύβι κοστίζει 0,85 ευρώ. Αγόρασα κάποια μολύβια και πλήρωσα 12,75 ευρώ. Πόσα μολύβια αγόρασα;

Στήνω την εξίσωση:






Απάντηση:


Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο μικρούλια!
Αύριο το πρωί σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Δούλεψα πολύ αυτές τις μέρες για να τα καταφέρω και ελπίζω να σας αρέσει!!!

Κάτι αστείο να σας γλυκάνω λίγο...


Η ηρωίδα είναι η Μόνικα. Πρόκειται για ένα παλιό χαρακτήρα κόμικ που αποφάσισαν να τον εξελίξουν σε μικρά κλιπάκια λίγων δευτερολέπτων. Προσωπικά τα βρίσκω ξεκαρδιστικά. Καλή σας διασκέδαση.

Και λίγη ιστορία

Ξεφυλλίζουμε βιβλία και φυλλάδια και ψάχνουμε ήρωες και αντιπάλους που συνδέονται με πόλεις της Στερεάς.


Για παράδειγμα: Αλαμάνα - ποιος ήταν ο ήρωας - ποιος ο αντίπαλος;

Περιμένω τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Η πρώτη μου έκπληξη...

Μικρούλια αυτή θα είναι η βασική μελωδία του τραγουδιού που θα γράψουμε για τον αποχαιρετισμό της τάξης μας. Κιθαρίστες ξεκινήστε γιατί ακολουθεί και το υπόλοιπο κομμάτι. Όλοι φροντίστε να μάθετε τη μελωδία γιατί σύντομα θα σας ζητήσω να γράψετε τους στίχους. Τράγούδι εξ' αποστάσεως λοιπόν...


Μια σύντομη έκθεση...

Γράφω σε μία παράγραφο 15 σειρών όλα εκείνα που μπορεί να κάνει κανείς στο σπίτι με την οικογένειά του (δεν εννοώ τηλεόραση, υπολογιστή, τάμπλετ και κινητά προφανώς). Την έκθεσή σας τη στέλνετε είτε με φωτογραφία είτε με mail. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Χρειαζόμαστε καλές ιδέες αυτήν την περίοδο...



Άσκηση γλώσσας

Στις ακόλουθες περιόδους χώρισε προτάσεις, βρες τη σύνδεση και κάνε σύνταξη. Το βίντεο και το παράδειγμα θα σε βοηθήσει.

Παράδειγμα:

Θα κάνετε τις εργασίες σας τέλεια σήμερα, αν και τα σχολεία είναι κλειστά τώρα.

Θα κάνετε τις εργασίες σας τέλεια σήμερα: Ανεξάρτητη Πρόταση
αν και τα σχολεία είναι κλειστά τώρα: Εξαρτημένη Εναντιωματική Πρόταση
Σύνδεση: Υποτακτική

Ρ1: θα κάνετε    Υ: εσείς    Α: τις εργασίες    Τροπ. Π.: τέλεια    Χρ. Π. σήμερα   Το ρήμα είναι Μεταβατικό
Μονόπτωτο

Ρ2: είναι     Υ: τα σχολεία   Κατηγ.: κλειστά    Χρ. Π. : τώρα
Αμετάβατο

  • Θα παίξουμε επιτραπέζιο στο σαλόνι, αν τελειώσεις το μάζεμα στο γραφείο.
  • Σήμερα θα βρεθούμε στο σχολείο, για να σας δώσω προσεχτικά τις κιθάρες.
  • Σε λίγες μέρες θα δείτε ένα βίντεο και θα πάθετε πλάκα.
  • Φροντίζω κάθε μέρα τον εαυτό μου και είμαι υγιής.

Βιντεομάθημα γλώσσας

Παναγία μου!!! Τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο; Βγάλτε τον από την οθόνη μου!!!
Δείτε το βίντεο και μετά ακολουθώντας το παράδειγμα κάντε την άσκηση του blog.
Μου λείψατε ζουζούνια. Κουράγιο!


Ένα υπέροχο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Το δέντρο που έδινε...


Κάποιοι τα κατάφεραν...

Ορίστε η πρώτη μας βάρκα. Ευχαριστούμε την οικογένεια της Ελένης Κουτ. για την υπέροχη δουλειά. Περιμένω φωτογραφίες και από τους υπόλοιπους. Για να κουνηθούμε λίγο...

Απάντηση 3ου γρίφου

Για όσους δεν το βρήκαν η απάντηση είναι 15.

Αναλυτικά:

χιονονιφάδα: 30 : 3 = 10
γλειφιτζούρι: 10 : 2 = 5
ποτήρι: 4 : 4 = 1
τελικό: 5 + 1 * 10 = 5 + 10 = 15 (πρώτα κάνω τον πολλαπλασιασμό)

Ποσοστά

Παρακαλώ να λύσετε το ακόλουθο πρόβλημα ποσοστών με τον τρόπο που ξέρετε. Αυτή την περίοδο θα κάνουμε επαναλήψεις ώστε να διατηρούμε το μυαλό μας σε φόρμα!!!

Μία μπλούζα κανονικά κοστίζει 60 ευρώ. Το κατάστημα όμως κάνει έκπτωση 20%. Πόσα ευρώ είναι η έκπτωση και πόσο κοστίζει τώρα η μπλούζα;


  • ...................................................................................................................
  • ...................................................................................................................
Εξίσωση:




Απάντηση:

Σημαντική Ανακοίνωση

Υπενθυμίζω ότι σήμερα θα παραδώσουμε τις κιθάρες σε όσους τις άφησαν στην τάξη την Τρίτη. Η παραλαβή θα γίνεται από τους γονείς, έξω από το σχολείο. Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και κρατάμε απόσταση 4 μέτρων μεταξύ μας. Θα μείνουμε το πολύ για 10 λεπτά, οπότε να μην αργήσετε. 19:00 - 19:10.