Τρίτη 23 Μαΐου 2017

3ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός.

Συνεχίζουμε σήμερα με την 5η συμμετοχή στον διαγωνισμό μας. Αυτή τη φορά είναι σειρά της Ειρήνης να μας παρουσιάσει τη δική της εργασία. Καλή σας ανάγνωση μικρούλια.

Ο Νίκος δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Του φαινόταν απίστευτο αλλά ήταν σίγουρα αλήθεια. Τη μια στιγμή έβλεπε μια ταινία δράσης και την άλλη βρισκόταν μέσα στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα στα σύννεφα, ψηλά στον ουρανό. Είχε την ικανότητα να πετά. Ξαφνικά δύο περιστέρια τον πλησίασαν. Τον ρώτησαν πώς βρέθηκε εκεί αλλά εκείνος απλά έφυγε. Πού να ήξερε ότι πλέον είχε πάρει μορφή περιστεριού; Ύστερα ένα μεγάλο αεροπλάνο πέρασε από δίπλα του κι εκείνος άρχισε να το κυνηγά. Τελικά κατάφερε να το φτάσει και κατόρθωσε επίσης να τρυπώσει μέσα. Οι επιβάτες μόλις τον πήραν χαμπάρι φώναξαν μια αεροσυνοδό. Εκείνη τον έπιασε και τον μετέφερε στο πιλοτήριο. Τότε οι πιλότοι άρχισαν να κάνουν σαν τρελοί γιατί φοβούνταν πολύ τα περιστέρια. Δυστυχώς έχασαν τον έλεγχο και το αεροπλάνο έπεσε. Ο Νίκος επιβίωσε, αλλά ήταν τραυματισμένος και δεν μπορούσε να πετάξει πια…