Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Διαστημικοί τουρίστες...

Επιστημονική φαντασία είναι το θέμα μας στη γλώσσα και οι ομάδες του 'δωσαν και κατάλαβε. Τέσσερις υπέροχες διαστημικές ιστορίες που μεταμορφώθηκαν σε θεατρικά και παρουσιάστηκαν στην τάξη μας. Ξεκινάμε με την πρώτη. Καλή σας ανάγνωση!

Ο Πλανήτης Χ

        Με το που κατεβήκαμε, μείναμε άφωνοι. Είχαμε φτάσει επιτέλους στον πλανήτη Χ. Ο πλανήτης ήταν λευκός και είχε ένα μαύρο Χ στο κέντρο. Επίσης τα δέντρα του ήταν μπλε και τα ζώα του γαλαζοπράσινα με πέντε τεράστια αυτιά που άκουγαν τα πάντα.
       Ξαφνικά είδαμε δύο μπορντό εξωγήινους με πράσινα μάτια. Τα κεφάλια τους ήταν μικροσκοπικά και στη θέση των ποδιών. Τα χέρια ήταν στην πλάτη.
   Η επικοινωνία μας ήταν πολύ δύσκολη γιατί μιλούσαμε με χτυπήματα των ποδιών. Μας ξενάγησαν στις σπηλιες όπου κατοικούσαν και οι οποίες ήταν ροζ με μπλε βούλες. Έτρωγαν ένα είδος κρέμας που έβγαινε από τα δέντρα και είχε μέσα τριμμένα σκουλήκια. Τα ποτά τους έβγαιναν από το χώμα.
        Φεύγοντας μας έδωσαν λίγη από την κρέμα τους και έναν κουβά από το ποτό τους. Τέλος μας έδωσαν μία τσάντα με πέτρες για να τις αναλύσουμε στη Γη. Τους αποχαιρετήσαμε και φύγαμε. 

Ομάδα: Ελένη, Αλεξάνδρα, Σωτήρης, Δημήτρης, Γιώργος